.

Nord-Troms

- startside for Nord-Troms
Karlsøy . Kvænangen . Kåfjord . Lyngen . Nordreisa . Skjervøy . Storfjord .
bil buss camping hotell fergeruter hurtigbåt kart ledige stillinger nyheter overnatting reise rutetider scooter slekt ting å gjøre vær og vind webkameraer

Fergeruter Arnøy 2023

Arnøy-ferga tar du fra Kågen i Skjervøy kommune til Arnøya og Laukøya.

Arnøyferga

Klikk her for rutetider, klikk så videre på Se flere. Se etter rute 195 Storstein - Nikkeby - Lauksundskaret. Arnøyferga går mellom Storstein på øya Kågen i Skjervøy kommune og øyene Arnøya og Laukøya. Ferga går til Lauksundskaret på Arnøya og til Nikkeby på Laukøya. Alle øyene er i Skjervøy kommune. Rutetider administreres av Troms fylkestrafikk, som er en del av samferdselsdivisjonen i Troms og Finnmark fylkeskommune, under navnet Tromskortet. Arnøyferga benyttes utflyttede Arnøyaværinger som skal heim, av Arnøyværinger som f.eks. skal på shopping og gjøre andre ærender på Skjervøy eller i Nordreisa, og av trailere som frakter fisk. Det siste er et essensielt poeng, for en stor del av næringsvirksomheten som øyene i kystkommunen lever av er fisk. Enten fisk som er fanget i havet, eller fisk som er drettet opp.

Arnøyaferga blir innimellom innstilt på grunn av dårlig vær. Ikke så rart, kanskje, underveis kan en se horisonten, altså der himmel og hav møtes, og det som da er rett ut er Atlanterhavet, eller Norskehavet, med sine værforhold, som da gjerne kan innkludere høye bølger.

Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
Kart over Nord-Norge
Trenger du kart over et sted du skal reise til finner du f.eks. kart over Nord-Norge her. Du finner naturlig nok også kart over resten av Norge på domenet veikart.net.
vipps
nordtroms.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern