.

Nord-Troms

- startside for Nord-Troms
Karlsøy . Kvænangen . Kåfjord . Lyngen . Nordreisa . Skjervøy . Storfjord .
bil buss camping hotell fergeruter hurtigbåt kart ledige stillinger nyheter overnatting reise rutetider scooter slekt ting å gjøre vær og vind webkameraer

Fergeruter Nord-Troms

Ferga over Lyngen er muligens den meste kjente i Nord-Troms. Den går mellom Lyngseidet og Olderdalen og kalles for Lyngenferga. Den mest brukte ferga er sannsynligvis ferga over Ullsfjorden. Denne ferga går mellom Breivikeidet i Tromsø og Svensby i Lyngen. Les mer om fergeruter for Lyngen. Fergene til øyene er kanskje på sett og vis de viktigste, all den tid det ikke er annen vegforbindelse fra disse. Disse er Arnøyferga og ferga til Reinøya, Karlsøya og Vannøya. Ferga mellom Rotsund og Uløya må vi heller ikke glemme. Les mer om fergeruter for Arnøy.

Olderdalen - Lyngseidet

Olderdalen - Lyngseidet - her finner du informasjon og lenke til fergerute for ferga mellom Olderdalen i Kåfjord og Lyngseidet i Lyngen. Ferga krysser Lyngenfjorden.

Lyngenferga

Lyngenferga er en del av riksvei 91. Folk fra Nord-Troms og Finnmark benytter gjerne ferga dersom de skal til Tromsø. Dermed slipper de å kjøre om Skibotn og Nordkjosbotn, noe som gjør turen kortere.

Torghatten Nord - utvalgte fergeruter

Skal du reise med en av Torghatten Nord sine ferger? Her finner du snarvei til fergeruter selskapet drifter. Torghatten Nord AS driver sjøgående kollektivtransport med hurtigbåter og ferger i Nordland og Troms.

Flere fergeruter for Nord-Troms

Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
Kart over Nord-Norge
Trenger du kart over et sted du skal reise til finner du f.eks. kart over Nord-Norge her. Du finner naturlig nok også kart over resten av Norge på domenet bykart.net.
vipps
nordtroms.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern